Home > test
NLENFR

Arcadis Nederland BV

Arcadis Nederland BV

ARCADIS is een advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieursorganisatie. Ze leveren oplossingen op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. ARCADIS Nederland heeft met 2.300 medewerkers een regionaal netwerk van kantoren. Ze richten zich in eerste instantie op Nederland maar bedienen ook de buitenlandse markt.

Telecom Recruitment en Arcadis
Sinds de zomer van 2014 doen we concreet zaken met het onderdeel Telecom & Energie van Arcadis. Dit mooie bedrijf vroeg ons om op korte termijn een kwaliteitstoetser te leveren. Een medewerker die controle werkzaamheden moet uitvoeren in de wijkcentrales van KPN. Arcadis is hierin de controlerende partij op het werk dat haar partners Volker Wessels Telecom en Schuuring uitvoeren. Ervaring in dit werk, de juiste certificaten om in de systemen van KPN te mogen werken en beschikbaarheid op zeer korte termijn (een week) waren de belangrijkste uitgangspunten bij deze vraag. En we vonden een kandidaat die aan deze eisen voldeed! Onze kwaliteitstoetser is inmiddels alweer een tijd, naar volle tevredenheid, aan de slag.

Share this company
Recent jobs
inAmsterdam / Houten
inRegio Amsterdam
UNET Gebr vd Donk Voiceworks Truphone Alliander Arnhem Relined Volker Wessels Telecom van Gelder Telecom Arcadis Nederland BV