Home > Netwerk eigen klanten
NLENFR

Truphone

Truphone

Truphone is sinds 2013 actief in Nederland. Ze bieden het eerste mobiele netwerk zonder landsgrenzen. Hun missie is om in de hele wereld een uitstekende internationale mobiele ervaring te leveren. Goede gesprekskwaliteit, snel mobiel internet, betrouwbare verbindingen en lokale tarieven, zowel in eigen land als daarbuiten. Truphone is in 2001 opgericht in Londen en heeft in 2015 meer dan 600 medewerkers in dienst, verspreid over vier continenten. Hun klanten variĆ«ren van beursgenoteerde bedrijven tot consumenten overal ter wereld.

Truphone en Telecom Recruitment
De start-up fase waarin Truphone zich bevindt vraagt mensen die daarbij passen. Als Telecom Recruitment zijn we vanaf de zomer van 2013 betrokken bij het aannemen van professionals voor verschillende afdelingen van Truphone in Almere. We hebben diverse marketingfuncties ingevuld en veel accountmanagers voor hen gevonden voor in het team ????. Ook voor de afdeling Operations Service Delivery hebben we managers gevonden. Zij houden zich bezig met ??? .Voor Truphone werken we bijna altijd op Werving & Selectiebasis.

Het is erg interessant om te werken voor deze organisatie die zo snel groeit! Bij het selecteren van kandidaten zoeken we mensen die daarbij passen. Enthousiaste, commerciĆ«le accountmanagers bijvoorbeeld, die zich graag richten op new-business. We leren Truphone en de verschillende teams steeds beter kennen. Dat helpt ons weer om steeds de juiste, passende medewerkers voor ze te blijven vinden.

Deel dit bedrijf
Nieuws
op9-11-2016 10:57
11484 bekeken | 0 reacties
op3-8-2016 9:34
268097 bekeken | 10712 reacties
Ontdek
inRegio Amsterdam
inAmsterdam / Houten
Voiceworks Volker Wessels Telecom van Gelder Telecom Arcadis Nederland BV UNET Gebr vd Donk Relined Alliander Arnhem Truphone