Home > Netwerk eigen klanten
NLENFR

Alliander Arnhem

Alliander Arnhem

Via energienetwerken zorgt Alliander voor de distributie van gas en elektriciteit in een groot deel van Nederland. Ze maken daarmee wonen, werken, transport en recreatie mogelijk. Alliander maakt vrije toegang tot de energie-infrastructuur mogelijk en geeft haar klanten meer inzicht in hun energieverbruik. Een open en duurzame energiemarkt is hun streven.

Alliander wordt gevormd door Liander, Endinet en Liandon. Samen zorgen ze voor onderhoud, vernieuwing, uitbreiding en aanpassing van het energienetwerk. Via het netwerk distribueren ze elektriciteit en gas naar 3,3 miljoen klanten in Nederland.

Telecom Recruitment en Alliander
In de zomer van 2014 werden we preferred supplier van Alliander Telecom. Dat betekent dat we samen met 2 andere bureaus zorgdragen voor de ............... Vanuit dit partnerschap kwam in het najaar van 2014 de vraag om de projectmanager te zoeken voor het grote Fiber2All project dat Alliander in uitvoering had. Belangrijk was dat de projectmanager direct op het vereiste niveau kon instromen, met de juiste kennis, ruime ervaring en een up to date netwerk binnen de grote aannemers. In dit traject zagen we heel mooi de kracht van onze keus om te focussen op de Telecomsector. Binnen ons uitstekende netwerk vonden we de ideale projectmanager en hij is dan ook in november 2014 gestart!

Deel dit bedrijf
Nieuws
op9-11-2016 10:57
11484 bekeken | 0 reacties
op3-8-2016 9:34
268097 bekeken | 10712 reacties
Ontdek
inRegio Amsterdam
inAmsterdam / Houten
Truphone van Gelder Telecom Volker Wessels Telecom Voiceworks Relined Alliander Arnhem Gebr vd Donk Arcadis Nederland BV UNET