Home > Netwerk eigen klanten
NLENFR

van Gelder Telecom

van Gelder Telecom

Van Gelder Telecom ontwikkelt, bouwt en onderhoudt veelal op glasvezel gebaseerde, data- en telecommunicatie netwerken. Van Gelder werkt zowel de gehele keten als delen van de keten uit; vanaf advies en ondersteuning bij business cases tot en met het beheren en onderhouden van netwerken.

Telecom Recruitment en Van Gelder Telecom
Van Gelder Telecom gaf ons een van onze eerste recruitment opdrachten! Ze zochten een projectmanager FTTH (Fiber To The Home) die projecten kan managen in Duitsland. Voor van Gelder was dit volkomen nieuw. Een spannende opdracht waarbij we zochten naar een ervaren projectmanager die de zowel de Duitse, als ook de Nederlandse cultuur uitstekend kende. Aangezien het werken in Duitsland een nieuwe aanpak vergde was het belangrijk dat de nieuwe projectmanager in staat was een blauwdruk te maken van hoe FTTH aan te leggen in een Duitse gemeente. Na een goede procedure is een Duitse projectmanager met jarenlange ervaring als projectmanager in de installatietechniek gevonden. Deze man is al ruim 20 jaar getrouwd met een Nederlandse vrouw en woonachtig in Nederland. Een perfecte kandidaat dus!

Deel dit bedrijf
Nieuws
op9-11-2016 10:57
10092 bekeken | 0 reacties
op3-8-2016 9:34
264386 bekeken | 10712 reacties
Ontdek
inAmsterdam / Houten
inRegio Amsterdam
Volker Wessels Telecom Voiceworks van Gelder Telecom Arcadis Nederland BV Truphone Relined Alliander Arnhem Gebr vd Donk UNET