Home > Kandidaten
NL

Kandidaten

U zoekt een nieuwe uitdaging? Een volgende stap in uw loopbaan? Welkom bij Telecom Recruitment! Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van kernfuncties in de Telecom sector.

Weten wat een vacature inhoudt

We kiezen er bewust voor ons volledig te richten op de Telecom sector en we kennen de markt dan ook als geen ander! Daardoor begrijpen we onze klanten en weten we wat een functie inhoudt. Voor u als kandidaat is dat prettig. We gaan alleen met u kennismaken bij een klant als we zeker weten dat u geschikt bent voor de functie. We bouwen aan relaties met onze klanten en spreken ze regelmatig. Zo komen er steeds nieuwe vacatures binnen en bemiddelen wij voor posities die niet bij andere bureaus of de bekende vacaturedatabanken bekend zijn.

Ontwikkelingen in de markt

We werken aan relaties binnen ons netwerk in de telecom sector. Zo blijven we op de hoogte en kunnen we inspelen op actuele vraag en aanbod. Binnen de energiesector wordt bijvoorbeeld hard gewerkt om het telecomnetwerk klaar te maken voor de slimme meter. Daar komen bij ons aanvragen voor diverse technische (management)functies binnen. Regelmatig zoeken we sales- en accountmanagers voor businesspartners en netwerkbeheerders. We zien daarnaast in de glasvezelmarkt een verschuiving richting Duitsland. Daarin hebben we meerdere mensen bemiddeld naar projectmanagersfuncties.

Kwaliteit en zekerheid voor klant en kandidaat

We hebben een duidelijke visie en werkwijze op het gebied van werving en selectie: kwaliteit en zekerheid voor zowel klant als kandidaat. We willen een zo goed mogelijke match maken! Niet alleen een goede medewerker voor onze opdrachtgever, maar ook voor u de juiste werkplek. Pas je binnen een team? Pas jij bij de manager? Is de kans op succes groot?

Werkwijze en solliciteren

Lees meer over onze aanpak en werkwijze of bekijk onze vacatures en solliciteer direct!
Voiceworks Volker Wessels Telecom UNET van Gelder Telecom Relined Alliander Arnhem Truphone Arcadis Nederland BV Gebr vd Donk