Home > Diensten
NL

Diensten

Wilt u uw volledige werving- en selectieprocedure uitbesteden? Of alleen uw eigen vacature delen in ons netwerk? We bieden u meerdere mogelijkheden. Wilt u meer weten? Wij maken graag kennis met u! Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.


Telecom Headhunter

Wilt u het volledige werving en selectieproces uitbesteden? Van actieve werving en analyses, tot sollicitatiegesprekken en advies? Kies dan voor ons complete en meest voorkomende werving en selectieproces, Telecom Headhunter. We willen u in deze procedure ontlasten en verzorgen voor u het hele proces.

We starten, samen met u, met de juiste definitie van de functie, waarin we ook het gewenste persoonlijkheidsprofiel beschrijven. Daarvoor gebruiken we de Specifieke Taak Analyse van Thomas International. Vervolgens start onze actieve headhunting. We voeren intakegesprekken en nemen de Persoonlijke Profiel Analyse af om meer informatie te krijgen over de persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden van kandidaten. We zijn aanwezig bij alle sollicitatiegesprekken en kunnen u objectief adviseren, om zo het nemen van een onderbouwd en goed besluit voor u makkelijker te maken.

 • Specifieke Taak Analyse (opstellen functieprofiel)
 • vacature uitzetten in ons netwerk
 • actief zoeken en benaderen van kandidaten
 • Persoonlijke Profiel Analyse en gesprekken met kandidaten
 • advies kandidaten, aanwezigheid bij sollicitatiegesprekken
 • Telecom Headhunter wordt ingezet bij exclusieve vacatures
 • succespercentage Telecom Headhunter 80%.


Telecom Werving

Een breed aanbod van kandidaten en lagere kosten? Dan is ‘Telecom Werving’, ons traject voor niet exclusieve vacatures, voor u interessant. Bij Telecom Werving leveren wij na ontvangst van de vacature in zo kort mogelijke tijd een short-list van kandidaten aan. De werving bestaat uit het uitzetten van de vacature in ons netwerk (Job Post) alsook het actief benaderen van kandidaten. De kandidaten selecteren we op basis van een (vaak telefonisch) intakegesprek.

 • vacature uitzetten in ons netwerk
 • actief zoeken en benaderen van kandidaten
 • zo snel mogelijk een short-list van kandidaten
 • geen uitgebreide selectie en PPA analyses, alleen een telefonische intake
 • Telecom Werving wordt ingezet bij niet-exclusieve vacatures


Corporate Recruitment

Bent u naast het uitbesteden van werving en selectieprocedures op zoek naar HR support? Met Corporate Recruitment bieden we u beide. We reserveren een vast aantal uren per week om, eventueel op locatie, HR support te leveren. Door deze betrokkenheid leren we uw organisatie beter kennen en kunnen we u nog beter begeleiden en adviseren op het gebied van HR, werving en selectie. We kennen de telecom sector en het soort organisaties dat daarin opereert. We zien wat de de problemen zijn en hoe je die uitdagingen aan kunt gaan. We verzorgen persoonlijke coaching van alle geplaatste kandidaten en kunnen indien gewenst ook teamcoaching aanbieden. Corporate Recruitment is een fixed-price model op basis van een vaste maandelijkse fee.

 • werving en selectieprocedures worden uitgevoerd volgens ons Telecom Headhunter proces
 • vast aantal uren per week voor u gereserveerd (eventueel op locatie)
 • persoonlijke en teamcoaching
 • maandelijkse abonnementsprijs, vaste lage kostprijs bij elke succesvolle bemiddeling


Telecom Coaching

Coaching en een frisse blik, hulp bij het oplossen van (team) problemen?
Bij Telecom Recruitment kennen we de problemen die zich kunnen voordoen binnen teams of bij de samenwerking tussen verschillende afdelingen in de telecom branche. Coaching door een specialist van buiten de organisatie kan vaak bijdragen aan het oplossen van deze problemen. Iemand die met een frisse blik meedenkt en kennis heeft van soortelijke situaties en bijbehorende oplossingen. Graag ondersteunen we u op dit gebied. We combineren onze kennis en ervaring op het gebied van HR en Recruitment binnen de telecom sector met informatie uit de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), de Thomas Team Analyse (TTA) en de Harrisons Cultuur Test. Op basis van deze componenten zetten we een goed onderbouwd coachingprogramma op en werken we toe naar een duidelijk advies en een concrete oplossing. Coaching trajecten zijn altijd maatwerk, onze dienst en het bijbehorende tarief zijn toegespitst op behoeften en wensen van onze klanten.


Job Post

Uw vacature delen in ons netwerk? Telecom Recruitment heeft een uitgebreid netwerk en we steken veel tijd en energie in het opbouwen en onderhouden ervan. Zoekt u een nieuwe medewerker en levert het verspreiden van de vacature binnen uw eigen kanalen, of het plaatsen op de bekende banensite’s, niet de gewenste reacties op? U heeft nu de mogelijkheid uw vacature te verspreiden binnen het netwerk van Telecom Recruitment. Met Job Post wordt uw eigen vacature geplaatst op onze website en LinkedIn omgevingen en komt zo onder de aandacht van onder andere onze duizenden LinkedIn connecties.

 • vacature wordt uitgezet in ons netwerk (website, LinkedIn)
 • binnenkomende sollicitaties sturen we rechtstreeks aan u door
 • geen beoordeling of advies van onze kant

van Gelder Telecom Alliander Arnhem Voiceworks Gebr vd Donk Arcadis Nederland BV Relined Truphone Volker Wessels Telecom UNET