Home > Over Telecom Recruitment
NL

Over Telecom Recruitment

Telecom Recruitment

Telecom Recruitment is begin 2013 opgericht door Alrik Lamberink. Het verbinden van mensen werk, mensen en organisaties in hun kracht zetten. Dat is onze missie. We willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en de basis daarvan is de relatie die we met onze klanten opbouwen. We willen onze klanten begrijpen om op die manier de juiste toegevoegde waarde te bieden, met het juiste advies te komen. Openheid, en oprechte interesse zijn onze kernwoorden bij het opbouwen van die relatie.

En die oprechte interesse hebben we! We willen weten waarom iemand voor een bedrijf werkt, wat zijn rol is, wat goed gaat, hoe zijn afdeling eruit ziet, wat zijn uitdagingen zijn in het komende jaar. Maar ook wat lastig is en hoe medewerkers worden aangenomen. En die helpt ons te bepalen welke toegevoegde waarde wij kunnen bieden. We strooien zelf niet alleen met succesverhalen. Door ook eerlijk te zijn over wat mislukt creƫer je begrip en (h)erkenning. Dit geeft je gesprekspartner ook de ruimte om te delen.

Cultuur

Onze cultuur kenmerkt zich door openheid, kwetsbaarheid, respect en oog voor de ander, waardoor we open staan voor groei en verandering. We waarderen gelijkwaardigheid en resultaatgerichtheid waarbij we een sfeer van humor, plezier, vrijheid, ruimte en verantwoordelijkheid stimuleren.

Alrik Lamberink

Toen ik in 2013 de mogelijkheid kreeg zelfstandig en in alle vrijheid een recruitment bureau op te zetten in een voor mij interessante markt, ben ik de uitdaging vol enthousiasme aan gegaan! Het opstarten van iets nieuws past bij me en ik heb veel plezier in mijn werk.

Ik ben resultaatgericht en vind het prachtig om nieuwe klanten te vinden die de toegevoegde waarde zien van onze dienstverlening. Het geeft me veel voldoening om na een grondige procedure de klant te ‘verrassen’ met een kandidaat die gewoon goed past. Mijn werk bestaat vooral uit het voeren van gesprekken met mensen en dat vind ik ook het leukste onderdeel. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en iedereen heeft wat te vertellen! Het werk past bij me en ik ben er goed in.

We testen elke kandidaat die we spreken en daarom ben ik PPA en GIA gecertificeerd. De Persoonlijke Profiel Analyse geeft ons meer inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat. Zoekt een klant een medewerker die nauwkeurig en vanuit een reactieve rol werkt of juist een pionier die nieuwe klanten moet werven? Ik denk dat mensen werk moeten doen dat past bij hun persoonlijkheid, werk dat past bij wie je bent. Vanuit die overtuiging doe ik mijn best om kandidaten eerlijk terugkoppeling te geven en mijn klanten alleen kandidaten voor te stellen die echt passen bij de functie.

Het aannemen van de juiste mensen is een vak op zich. Ik durft te zeggen dat ik dat beter kan dan mijn gemiddelde klant! Graag ga ik daarover met u in gesprek.

Interesse?

Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een functie of nieuwe collega in de telecom. Je kunt je ook direct inschrijven of een geschikte vacature zoeken.
Relined Arcadis Nederland BV van Gelder Telecom Gebr vd Donk UNET Voiceworks Truphone Volker Wessels Telecom Alliander Arnhem