Home > Diensten > Werkwijze
NL

Werkwijze

Waardevol advies én de juiste medewerker! Hoe en waarom?

Werving en Selectie is echt een vak. We bieden u meer dan alleen een cv. Het begeleiden van het recruitmentproces, de juiste baananalyse, persoonlijkheidsanalyse, regievoering en nazorg zijn minstens zo belangrijk. Goede recruitment zorgt voor het verbinden van mens en werk, waarbij we mensen en organisaties in hun kracht willen zetten. Dit kan alleen als mensen niet alleen qua kennis en ervaring, maar ook qua persoonlijkheid passen bij de functie en de andere medewerkers van een organisatie.

Niche, netwerk en know-how

Telecom Recruitment focust op een hele specifieke sector. We kennen die markt als geen ander. We kennen de ontwikkelingen en context, we spreken de taal. We investeren in relaties en hebben een groot netwerk binnen de branche. Dit netwerk en onze kennis als technisch specialist maken dat we écht begrijpen wat er speelt in uw sector. Marktontwikkelingen zijn bekend, we kunnen verbanden leggen en kennen de mensen in uw sector. We begrijpen de context van een vacature, uw bedrijfsprocessen en de essentie van een bepaalde functie.

Meer dan kennis en ervaring

Succesvol zijn in een baan is niet alleen een kwestie van de juiste kennis en ervaring hebben. Die geeft namelijk geen garantie over hoe iemand in een baan, team en organisatie gaat functioneren. Persoonlijkheid speelt een rol. We zoeken naar antwoord op de vragen: past de kandidaat in het team, past de kandidaat bij de manager, hoe groot is de kans op succes?

Relatie

We investeren in relaties met onze klanten en spreken u graag regelmatig. Zo weten we wat er speelt en kunnen we u zo goed mogelijk ondersteunen. Oprechte en directe communicatie en afspraak = afspraak. Recruitment is bij uitstek ‘mensenwerk’ en daarin voelen we ons thuis. We merken dat hoe beter we uw organisatie kennen, hoe beter we de juiste kandidaat voor u vinden. We gaan voor de lange termijn 

Assesment Tools

Onze consultants zijn ervaren in het interviewen van kandidaten en hebben de beschikking over assessment tools. Wilt u meer weten over welke testen we toepassen en waarom? >. De persoonsevaluatie geeft ons een objectief beeld van de kandidaat. Daarnaast is het belangrijk te weten op welk niveau iemand in staat is om problemen op te lossen. Intelligentie-, capaciteiten- en cognitieve vaardigheidstesten helpen ons hierop het antwoord te vinden. 

Tarieven en contracten

  • Werving en selectie: een vaste fee zodat u de kandidaat gelijk zelf in dienst kan nemen. De fee is een percentage van het bruto jaarsalaris.
  • Detacheringscontract: onze bemiddeling is erop gericht dat de kandidaat na 1740 uren kosteloos door u in dienst wordt genomen (deta-vast constructie)
  • Interim functies: in specialistische functies is het vaak lastig de juiste persoon te vinden. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij deze persoon voor u!
Volker Wessels Telecom UNET Voiceworks Relined Truphone Alliander Arnhem van Gelder Telecom Arcadis Nederland BV Gebr vd Donk