Home > Kandidaten > Werkwijze
NL

Werkwijze

Vacature

De relatie die we binnen Telecom Recruitment opbouwen met onze klanten en ons brede netwerk binnen de sector zijn de basis van elke succesvolle plaatsing. Wanneer bij een van onze klanten een vacature open staat en ze ons hierbij inschakelen start het traject. We zorgen dat een vacaturetekst opgesteld wordt die helder, realistisch en haalbaar is. Wij stellen vervolgens een profiel op en starten met het zoeken naar geschikte kandidaten. We plaatsen de vacature op onze website en LinkedIn en benaderen kandidaten uit ons bestaande netwerk. Komt u een interessante vacature tegen bij ons? Solliciteer dan via de website of mail ons. U kunt natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Kennismaking en testen

We maken kennis met een aantal kandidaten en nemen voorafgaand daaraan een persoonlijkheidstest (Persoonlijke Profiel Analyse) af. Naar aanleiding van het gesprek beslissen we of u als kandidaat geschikt bent om voor te stellen voor de functie. De kandidaten die we voorstellen worden over het algemeen bij onze klant uitgenodigd op gesprek.

Gespreksrondes

De volgende stap in het proces zijn gespreksrondes bij onze klant. We bereiden dit gesprek met u voor en zijn waar mogelijk bij het gesprek aanwezig. Soms volgt een tweede gesprek. Uiteindelijk kiest onze opdrachtgever voor de meest geschikte kandidaat en feliciteren we u misschien wel met uw nieuwe baan!

Contracten

Opdrachtgevers kunnen kiezen voor verschillende contractvormen. U kunt na de werving en selectie procedure gelijk in dienst komen bij het bedrijf. Een andere mogelijkheid is een detacheringscontract. Onze bemiddeling is er daarbij op gericht dat u na 1740 uren in dienst komt bij de opdrachtgever (deta-vast constructie). Tijdens een detacheringsperiode is Sector Recruitment uw werkgever en verzorgen wij dan ook de verloning. We houden regelmatig contact over hoe het gaat.
Voiceworks van Gelder Telecom Volker Wessels Telecom UNET Relined Truphone Arcadis Nederland BV Gebr vd Donk Alliander Arnhem